IB4L4IB
Cursus Linux voor Informaticabeheer
Home

Medewerkers

Visie

Mailinglist

CVS

Cursussen

SourceForge Logo

Onze medewerkers


We publiceren hier alvast een lijst van alle medewerkers. Heb je zelf ook zin om mee te doen? Neem contact op met de projectbeheerder

Wim Coelus

Functie: Project Manager

Achtergrond: Wim is electronica-ingenieur en werkt als Linux-systeembeheerder in een secundaire school in het Gentse. Verder geeft hij les in de richting Informatica-beheer. Hij is bekend met Perl en C/C++.

Marleen Decuyper

Functie: Advisor

Achtergrond: ???

Thomas Geeraerts

Functie: Tester

Achtergrond: Thomas zit nu in het 5de jaar Informaticabeheer (Sancta Maria, Aarschot) en krijgt daar nu reeds Linux in de lessen informatica. Hij zal zich vooral bezighouden met het nalezen van teksten, om de verstaanbaarheid en de spelling ervan te controleren.

Johan Potums

Functie: Docwriter

Achtergrond: Johan is graduaat informatica en geeft sinds kort les (in Sancta Maria, Aarschot). Van linux is hij nog niet zo op de hoogte, maar het is hoog tijd om daar verandering in te brengen. Johan zal een deel van het theoretische schrijfwerk voor zijn rekening nemen.

Max Scoz

Functie: Graphic Designer

Achtergrond: ???

Yvan Vander Sanden

Functie: Project Manager

Achtergrond: Yvan geeft lessen InformaticaBeheer en gebruikt daar ook nu al Linux. Op school (Sancta Maria, Aarschot) is hij ook systeembeheerder en draait dus ook de server op Linux. (Wij zijn een NT-vrije school!) Aangezien Yvan van alles (Hardware, Software, Programmeren, Web-Design, PHP, MySQL en didactiek) wel goed op de hoogte is maar in niets echt uitblinkt, zal hij zich vooral bezighouden met de coördinatie en het schrijven van cursusteksten.

Wouter Verhelst

Functie: ???

Achtergrond: Wouter is een laastejaarsstudent informatica. Hij is bekend met unix systeembeheer, HTML, C/C++ en Java.

 

  $Id: medewerkers.php,v 1.4 2001/04/08 13:00:16 mormeltje Exp $